Marlou Kool

Paraveterinair dierenartsassistente

Marlou volgde de opleiding tot paraveterianair assistente aan het Wellantcollege in Houten. Vanuit haar stage in 2018 blijft ze een aantal vaste dagen per week werken bij Dierenkliniek Domstad. Hiernaast volgt ze nu de studie medische beeldvorming en radiotherapie in Eindhoven.

Marlou heeft een leuke kat, Bram en al 13 jaar heeft ze een Shetlander die ze als kind kreeg. Deze verblijft bij 7 andere paarden waar ze samen met een vriendin voor zorgt.

“Ik ben altijd gek op dieren geweest. Zo had ik thuis katten, maar ook konijnen en hamsters. Vanaf mijn zevende ben ik gaan paardrijden en daar begon mijn liefde voor paarden. Ik vind het leuk om zoveel verschillende dieren op de praktijk te zien. Voor mij is belangrijk dat ieder dier even veel aandacht krijgt. De combinatie van werken met dieren en het vele contact met de eigenaren vind ik het leukst. Ik hoop een vrolijk gezicht voor onze patienten en hun baasjes te zijn.”

“Ik vind het leuk om zoveel verschillende dieren op de praktijk te zien. Voor mij is belangrijk dat ieder dier even veel aandacht krijgt.”